Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Aplicatie Care Spune Cine Te Suna

Aplicatie Care Spune Cine Te Suna. Este o aplicatie pentru telefoanele android, ce iti spune cine te suna (cu voce tare), numele persoanei sau numarul de telefon de pe care esti apelat daca persona nu este adaugata in agenda. Se întâmplă des să primeşti apeluri de la numere necunoscute, însă acum este posibil să ştii de fiecare dată cine te apelează, prin aplicaţia truecaller dacă primeşti un apel de la un număr necunoscut îţi vom arăta cine este persoana, iar dacă te sună un agent de vânzări îţi vom spune şi acest lucru, a. Sunt firme care pt faptul ca suna prin centrala, aplatul primeste apel de la un nr ascuns. Telefoanele mobile sunt destepte nu doar pentru ca se conecteaza la internet. Foarte mulți oameni sunt deranjați de cei care îi sună cu număr ascuns pentru a face glume proaste sau pur și simplu din lipsă de ocupație.

Se întâmplă des să primeşti apeluri de la numere necunoscute, însă acum este posibil să ştii de fiecare dată cine te apelează, prin aplicaţia truecaller dacă primeşti un apel de la un număr necunoscut îţi vom arăta cine este persoana, iar dacă te sună un agent de vânzări îţi vom spune şi acest lucru, a. Sunt firme care pt faptul ca suna prin centrala, aplatul primeste apel de la un nr ascuns. Si…lumea internetului merge mai departe! Ea este gratuită și îți spune cine te sună cu număr necunoscut. Care e cea contra cost ca pe mine ma dispera nu il mai suport sunatul asta cu necunoscut si ma roade sa stiu cine este.

First Bank A Lansat Aplicația Modernă De Mobile Banking Nwradu Blog
First Bank A Lansat Aplicația Modernă De Mobile Banking Nwradu Blog Source from : https://www.nwradu.ro/2020/07/first-bank-lansat-aplicatia-mobile-banking/
Trap call este prima aplicatie din lume care le spune utilizatorilor de iphone cine ii suna cu numar ascuns. Aplicatia care te ajuta sa afli cine te suna cu numar necunoscut. Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Truecaller este o aplicatie care iti arata cine te suna cu numar necunoscut. Astfel a fost creata o aplicatie care ajuta persoanele sa controleze rezultatele afisate de google atunci când sunt cautate numele lor.

Truecaller este o aplicatie care iti arata cine te suna cu numar necunoscut.

Noua funcţie are rolul de a vă feri de surprize neplăcute, când vă treziți la uşă cu persoane nedorite. Trap call este prima aplicatie din lume care le spune utilizatorilor de iphone cine ii suna cu numar ascuns. Sunt firme care pt faptul ca suna prin centrala, aplatul primeste apel de la un nr ascuns. Se numeşte truecaller şi este gratuită. Care e cea contra cost ca pe mine ma dispera nu il mai suport sunatul asta cu necunoscut si ma roade sa stiu cine este.

Noua funcţie are rolul de a vă feri de surprize neplăcute, când vă treziți la uşă cu persoane nedorite. Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri exista cumva vreo aplicatie pentru android cu care as putea suna in italia daca acea persoana are si ea tot acceasi aplicatie? Aplicatia truecaller se bazeaza pe crowd sourcing, adica isi aduna informatiile din directorul sau. De unde stie aplicatia cine te suna? O simplă aplicație pe telefon te poate ajuta să afli persoana și locul din care ai fost sunat.

Apptest Monday Aplicatia Cu Care Iti Poti Transforma Stilul De Viata
Apptest Monday Aplicatia Cu Care Iti Poti Transforma Stilul De Viata Source from : https://thinkhealthy.ro/2018/06/06/monday-aplicatie-stilul-de-viata/
Potrivit fondatorilor, ideea a aparut in urma unei dileme: Nu poţi să mai interacţionezi. Ea poate fi descărcată pe windows phone, iphone sau. Dacă primeşti un apel de la un număr necunoscut îţi vom arăta cine este persoana, iar dacă te sună un agent de vânzări îţi vom spune şi acest lucru evident, persoana cate sună trebuie să fie în baza de date cu respectivul număr de telefon. O nouă aplicaţie pentru telefoanele inteligente îţi poate arăta cine îţi sună la uşă, fie că eşti sau nu eşti acasă.

Daca esti deranjat deseori de persoane care te suna cu numar ascuns si vrei sa stii cine te cauta de fapt, acum noi facem posibil acest lucru.

Astfel a fost creata o aplicatie care ajuta persoanele sa controleze rezultatele afisate de google atunci când sunt cautate numele lor. Sunt firme care pt faptul ca suna prin centrala, aplatul primeste apel de la un nr ascuns. Aplicația despre care vom discuta astăzi, se numește truecaller, care cred ca este cea mai utila aplicație care ar trebui sa o ai instalata pe telefonul aceasta minunata aplicație, pe lingă faptul ca te ajuta a afla cine te suna cu număr necunoscut, mai are niște funcții foarte utile pentru protecția ta la. Truecaller este o aplicatie care iti arata cine te suna cu numar necunoscut. Telefoanele mobile sunt destepte nu doar pentru ca se conecteaza la internet.

Astfel a fost creata o aplicatie care ajuta persoanele sa controleze rezultatele afisate de google atunci când sunt cautate numele lor. Aplicaţia îţi va arăta numele persoanei care te apelează. Conform playtech.ro, a apărut o aplicaţie pe mobil pentru iphone şi android, care te ajută să afli cine te sună cu număr necunoscut. Pot bloca apelantii nedoriti, sa anuleze un email gresit ori sa scrie la dictare cu vocea. Truecaller este o aplicatie care iti arata cine te suna cu numar necunoscut.

True Caller Aplicatie Care Spune Cine Te Suna Lerato Ro
True Caller Aplicatie Care Spune Cine Te Suna Lerato Ro Source from : https://www.lerato.ro/blog/true-caller-aplicatia-care-iti-spune-cine-te-suna-cu-numar-privat-ascuns-chiar-daca-nu-ai-numarul-de-telefon-salvat-in-agenda/
O nouă aplicaţie pentru telefoanele inteligente îţi poate arăta cine îţi sună la uşă, fie că eşti sau nu eşti acasă. Se numeşte truecaller şi este gratuită. Astfel, în momentul în care sună cineva, se activează o cameră video montată în sonerie şi. Truecaller este o aplicatie care iti arata cine te suna cu numar necunoscut. Dacă primeşti un apel de la un număr necunoscut îţi vom arăta cine este persoana, iar dacă te sună un agent de vânzări îţi vom spune şi acest lucru cunosc un caz în india în care o femeie a verificat şoferul taxiului cu care trebuia să se deplaseze, înainte de a se urca în maşină, a adăugat alan.

O simplă aplicație pe telefon te poate ajuta să afli persoana și locul din care ai fost sunat.

Se numeşte truecaller şi este gratuită. Este o aplicatie pentru telefoanele android, ce iti spune cine te suna (cu voce tare), numele persoanei sau numarul de telefon de pe care esti apelat daca persona nu este adaugata in agenda. Aplicatia a stat nu mai putin de 201 zile in review la apple insa astazi a fost in sfarsit acceptata in appstore si reprezinta un prim pas catre identificarea apelurilor facute cu numar ascuns. Aplicaţia îţi va arăta numele persoanei care te apelează. De unde stie aplicatia cine te suna?

Posting Komentar untuk "Aplicatie Care Spune Cine Te Suna"