Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Text La Multi Ani

Text La Multi Ani

Mulți ani trăiască, mulți ani trăiască, la mulți ani! A venit momentul trist in care trebuie sa recunosc k esti mai mare k mine.e foarte greu pt mine sa recunosc dar asta e adevarul oricat de crunt ar fi.oricum e mai putin important care e mai mare(acum sa imi creasca si mie putin orgoliul).important e ca te cunosc si ca stiu ce bijutere de.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Zile senine și fericire, la mulți ani să trăiți. Each lullaby includes the full text in the original language, with an english translation. Felicitare de zi de nastere pentru tata.

Mesaje Sms Uri și Felicitări Deosebite De Sfinții Constantin și Elena Urări Virtuale Foto Impact
vizitati articolul complet aici : https://playtech.ro/stiri/mesaje-sms-uri-si-felicitari-deosebite-de-sfintii-constantin-si-elena-urari-virtuale-foto-128111
Continutul acestui blog este proprietatea autorului si este inregistrata © crs • copyright romanian services •! La mulți ani și multa sănătate. Să primești recompense pentru toată bunătatea ta în formă de fericire!

Oricum, la multi ani din partea tuturor.

Astăzi e ziua jupânului şi eu sunt foarte bucuroasă: Draga cumnate, oamenii isi ureaza multe lucruri. De ziua ta as vrea ca razele blande ale soarelui la multi ani!

Pentru ca aduci mereu fericire celor din jur, iti uram o zi plina de bucurii si de surpize care sa te tina tot anul. La mulți ani, draga mea nașă. Zile senine și fericire, la mulți ani să trăiți.

Engpkqyrespkam
vizitati articolul complet aici : 1 day ago
Azi, de ziua ta,eu iti urez ca pe petalele celor patru anotimpuri sa ti se aduca numai bogatie in casa si succese cariera, numai iubire si armonie in familie, numai sinceritate si intelegere in prietenie, si numai ganduri frumoase de fericire in suflet! Toti copiii sunt tentati sa spuna ca au cel mai bun tatic din lume si nici eu nu ma voi abtine sa spun asta. La multi ani draga cumnate!

Esti un tata bun si iubitor.

Esti un tata bun si iubitor. To many years with health, may the lord give you everything you desire. Daca exista ceva mai frumos decat viata, daca exista ceva mai minunat decat un rasarit de soare, daca exista ceva mai pur decat un la multi ani!

Iti multumesc pentru ca esti un tata minunat! La mulţi ani translates word for word as many years (i.e. Sa ai o viata plina de fericire si impliniri!

Nicolae Felicitari Cu Texte La Multi Ani Poze Cu Mesaje De La Multi Ani
vizitati articolul complet aici : https://deziuata2014.wordpress.com/2014/02/19/nicolae-felicitari-cu-texte-la-multi-ani/
Să primești recompense pentru toată bunătatea ta în formă de fericire! Tată, mereu vei însemna enorm pentru mine. La mulți ani, sănătate, iubire, stimă și respect din partea celor dragi, realizarea scopurilor la infinit, împliniri frumoase, să ai parte doar de momente și clipe de neuitat, și să obții ceea ce îți dorești cu adevărat, căci aceasta este singura cale spre împlinire, realizare și fericire!

Zile senine și fericire, la mulți ani să trăiți.

Continutul acestui blog este proprietatea autorului si este inregistrata © crs • copyright romanian services •! Îți doresc ca ochii tăi să radieze de fericire și pasiune, să cucerești priviri cu frumusețea ta fermecătoare. Each lullaby includes the full text in the original language, with an english translation.

Posting Komentar untuk "Text La Multi Ani"