Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

A Nins In Sahara

A Nins In Sahara

Ultima dată a nins în sahara pe 18 februarie 1979, în ain sefra, algeria. În sahara a nins pentru prima dată din februarie 1979 încoace, iar zăpada a rezistat o zi întreagă.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Toată lumea a fost şocată să vadă zăpada în deşert. Imaginile au fost surprinse în apropiere de satul algerian ain sefra, din munţii atlas, la extremitatea nordică a saharei. A nins tot în ain sefra, iar neaua a dispărut abia a doua zi.

A Nins In Desertul Sahara Cel Mai Fierbinte Loc De Pe Planetă Imagini Unice Spectaculoase Sclipire
vizitati articolul complet aici : https://www.sclipire.ro/a-nins-in-desertul-sahara-cel-mai-fierbinte-loc-de-pe-planeta-imagini-unice-spectaculoase/
Sahara ocupă mari porțiuni din. Cele mai importante stiri › lifestyle › magazin irina constantin | 22 dec 2016 / 07:19. Fotografii publicate pe twitter din oraşul algerian ain sefra, cunoscut ca poarta către deşert, arată dune roşii de nisipi acoperite cu zăpadă.

Temperaturile din renumitul deşert pot scădea brusc peste noapte, iar zăpadă în zona este extrem de rară.

De această dată, zăpada a rezistat o zi în oraşul aflat la 1.000 de metri deasupra. Ultima dată când a căzut zăpadă în aceste locuri a fost acum trei ani. La sfârşitul zilei, neaua a început să se topească.

Ninsoare in sahara / foto: Ultima dată când a căzut zăpadă în aceste locuri a fost acum trei ani. A nins ın deşertul sahara pentru prima data ın 37 de ani.

Foto A Nins In Sahara Dunele De Nisip Au Fost Acoperite De Zapadă
vizitati articolul complet aici : http://stiri.tvr.ro/foto-a-nins-in-sahara-dunele-de-nisip-au-fost-acoperite-de-zapada_826696.html
Pare incredibil, dar a nins în unul dintre cele mai fiebinți locuri ale planetei: Până atunci însă, deșertul sahara nu văzuse zăpada din 1979. Motivul care a stat la baza acestui fenomen a fost anticiclonul.

În sahara a nins pentru prima dată din februarie 1979 încoace, iar zăpada a rezistat o zi întreagă.

A nins ın deşertul sahara pentru prima data ın 37 de ani. Karim a fotografiat ninsoarea căzută în deșertul sahara, scrie sunshinecoastdaily.com.au. Luni (19 decembrie), cel mai fierbinte deșert din lume a fost acoperit de zăpadă timp de o zi.

Luni (19 decembrie), cel mai fierbinte deșert din lume a fost acoperit de zăpadă timp de o zi. Ultima dată a nins în sahara pe 18 februarie 1979, în ain sefra, algeria. Deșertul are o suprafață de aproximativ 9.200.000 de kilometri pătrați, este de dimensiunea acest deșert uscat se întinde de la țărmul oceanului atlantic până la marea roșie, alcătuind forma unui trapez.

A Nins In Sahara Pentru Prima Dată Din 1979 Foto
vizitati articolul complet aici : http://miscareaderezistenta.ro/externe/a-nins-in-sahara-pentru-prima-data-din-1979-foto-37753.html
A nins tot în ain sefra, iar neaua a dispărut abia a doua zi. Deșertul are o suprafață de aproximativ 9.200.000 de kilometri pătrați, este de dimensiunea acest deșert uscat se întinde de la țărmul oceanului atlantic până la marea roșie, alcătuind forma unui trapez. Mai exact, în orașul algerian ain sefra, situat la +1000 de metri deasupra mării, un oraș unde temperatura media anuală se situează la 12.4 grade, iar cantitățile de.

În ultimele sute de mii de ani, zona a suferit schimbări dramatice de temperatură și umezeală.

Zilele acestea deşertul sahara a devenit un peisaj de basm, după ce dunele sale au fost acoperite de un strat de zăpadă. A nins marti in desertul sahara, iar zapada a rezistat o zi intreaga. Deșertul sahara a fost lovit de un val de frig, care a adus temperaturi sub zero grade și ninsoare.

Posting Komentar untuk "A Nins In Sahara"