Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Apartamente 2 Camere Berceni Bloc Vechi

Apartamente 2 Camere Berceni Bloc Vechi

Axa imobil oferă spre vânzare apartament cu 2 camere, seria 143, amplasat în sectorul botanica al capitalei, pe str. Ap 2 cam etaj 3/4, gresie, faianta, parchet, termopan, um, gaze, bloc reabilitat, 32 mp.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

De vanzare apartament 2 camere decomandat, situat in berceni, etaj 2, str luica in apropiere…. Find the best offers for apartamente for rent in berceni. Axa imobil oferă spre vânzare apartament cu 2 camere, seria 143, amplasat în sectorul botanica al capitalei, pe str.

Apartamente 2 Camere Berceni
vizitati articolul complet aici : https://www.sudrezidential.ro/tag/apartamente-2-camere-berceni/
Serviciul nou oferit de premier imobiliare! 13426 de apartamente de vanzare cu 2 camere in bucuresti. Apartamente in berceni de vanzare direct de la dezvoltator.

Se vinde apartament cu 2 odai in sectorul posta veche, reparatie cosmetica, termopane!

Berceni , str gradistea , 9/10 apartament amenajat cu gust si calitate, totul nou, ap. Veka 6 camere, bloc izolat. Propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in zona brancoveanu.

Eugene estate va propune un apartament de 2 camere, confort 2, mobilat. Oferte de vanzare apartamente 2 camere. Propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in zona brancoveanu.

Anunturi Berceni In Bucuresti Cu Poze Anuntul Imobiliar
vizitati articolul complet aici : https://www.anuntulimobiliar.ro/cauta-berceni-bucuresti-2.ai
Primele 40 de unitati locative ( blocul 1) vor putea fi date in folosinta in iunie 2020. Apartamentul este izolat termic (interior+exerior), beneficiaza de instalatie de gaze proprie. Oferte de vanzare apartamente 2 camere.

Apartamentul este izolat termic (interior+exerior), beneficiaza de instalatie de gaze proprie.

Veka 6 camere, bloc izolat. Apartamentul a fost zugravit recent ( maxim 3 luni) este o locuinta semidecomandata, aflata la etajul 1/4 al unui bloc reabilitat, dotat cu detector de gaze montat vara aceasta. Este situat la etaj 1/4, vedere fata, are in apropiere strand, gradinite, scoala, piata.

Apartamentul a fost zugravit recent ( maxim 3 luni) este o locuinta semidecomandata, aflata la etajul 1/4 al unui bloc reabilitat, dotat cu detector de gaze montat vara aceasta. Primele 40 de unitati locative ( blocul 1) vor putea fi date in folosinta in iunie 2020. Vecinatati spatii:metrou autobuz zona comerciala banca supermarket fastfood benzinarie piata parc mall cinema scoala/gradinita.

Inchiriez Apartament 2 Camere Berceni Str Emil Racovita Adroa Realty Rent
vizitati articolul complet aici : https://adroa.top/realty-rent/?header=Inchiriez+apartament+2+camere+Berceni+(Str.+Emil+Racovita)
Oferte de vanzare apartamente 2 camere. Proprietar, vand apartament et 8 cu 2 camere, bloc din 1970, inclus pentru reabilitare pe lista de 2020. Apartament 2 camere decomandat berceni:

Apartamente in berceni de vanzare direct de la dezvoltator.

13426 de apartamente de vanzare cu 2 camere in bucuresti. In fata blocului se afla statie stb, cu acces catre statia de metrou aparatorii patriei, iar in imediata apropiere sunt multiple centre comerciale si carrefour grand arena. Vizavi de grand arena mall, carrefour, particular vand ap 2 camere, conf 1, dec, etaj 8/10, bloc tip c.

Posting Komentar untuk "Apartamente 2 Camere Berceni Bloc Vechi"