Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Rezultate Examen Titularizare 2017

Rezultate Examen Titularizare 2017

Ei vor afla rezultatele pe 18 iulie, iar contestatiile le vor putea depune in zilele de 18 si 19 iulie. Această medie se face doar dacă ați luat la examen notă peste 5.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Repartizaţi în etapa i repartizaţi în etapa de detaşare repartizaţi angajare perioadă determinată. Home » rezultate examen de titularizare. Calendar titularizare 2014 update 29 apr.

Subiecte Variante Si Rezolvari Pentru Examene Nationale 2021 Octombrie 2012
vizitati articolul complet aici : https://variante-subiecte-examene.blogspot.com/2012/10/
Vezi lista completă a candidaților. Această medie se face doar dacă ați luat la examen notă peste 5. 18 iulie 2017 15:10 inspectoratul școlar județean (isj) bihor a afișat notele profesorilor care au susținut examenul de titularizare.

Examen titularizare 2020, suplinire 2020, definitivat si gradele didactice.

Rezultatele la examenul de titularizare sunt în 2017, la examenul de titularizare, 47,63% dintre candidaţi au obţinut note egale sau mai mari de 7. Primele rezultate titularizare 2020 vor fi afișate marți, 4 august. Important de știut este că nu vă puteți titulariza chiar dacă media.

Vezi lista completă a candidaților. Rezultatele pentru examenul de titularizare 2017, le puteti vedea mai jos, pentru fiecare judet in parte: July 18, 2017 at 8:55 am ·.

Rezultate Finale Titularizare 2017 2200 De Profesori Au Primit Note Mai Mari
vizitati articolul complet aici : https://www.portalinvatamant.ro/articole/noutati-97/rezultate-finale-titularizare-2017-2200-de-profesori-au-primit-note-mai-mari-7264.html
Proba scrisă a concursului naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar se va desfăşura miercuri, în 88 de centre, fiind aşteptaţi să participe. Rezultatele pentru examenul de titularizare 2017, le puteti vedea mai jos, pentru fiecare judet in parte: Repartizaţi în etapa i repartizaţi în etapa de detaşare repartizaţi angajare perioadă determinată.

Home » rezultate examen de titularizare.

La examenul de titularizare de anul acesta, 45,73% dintre candidații prezenți la proba scrisă au obținut note peste 7 (notă necesară pentru angajarea pe perioadă nedeterminată). Profesorii copiază din ce în ce mai mult apucăturile elevilor. Asa ca pana atunci nu cautati pe internet, desi sunt multe.

Rezultatele finale ale candidaţilor la. Calendar titularizare 2014 update 29 apr. Nu vă puteți titulariza dacă nu aveți la examenul scris nota minimă 7.

Titularizare 2017 Vezi Modele De Subiecte Si Calendarul Complet Al Examenului Ce Se Intamplă Cu Absolvenţii Acestui An Observatornews Ro
vizitati articolul complet aici : https://observatornews.ro/social/titularizare-2017-vezi-modele-de-subiecte-si-calendarul-complet-al-examenului-210723.html
Rezultatele examenului de titularizare vor fi afișate pe titularizare.edu.ro. Această medie se face doar dacă ați luat la examen notă peste 5. Nu vă puteți titulariza dacă nu aveți la examenul scris nota minimă 7.

Nota examen x 3 + nota inspecție, totul împărțit la 4.

Primele rezultate titularizare 2020 vor fi afișate marți, 4 august. Home » rezultate examen de titularizare. Profesori din toata tara au sustinut, miercuri, acest examen, cei mai numerosi fiind dascalii din bucuresti.

Posting Komentar untuk "Rezultate Examen Titularizare 2017"